"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2006. április 25., kedd

ÁMV


Figyeljünk fel rájuk!
Az Általános Iskolások Művészeti Vetélkedőjének díjazottjai
Pénteken és szombaton zajlott le az Általános Iskolások Művészeti Vetélkedője - kétszáznegyven tanuló és tanár részvételével - a szabadkai Majsai Úti Általános Iskolában. Óriási munkát fektettek a szervezésbe az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesületének vezetőségi tagjai és a házigazda szerepét vállaló Majsai úti iskola dolgozói. Ugyanilyen óriási munkát végeztek a huszonkét általános iskolában a felkészítő tanárok is, akik az elmúlt időszakban sokat foglalkoztak azokkal a szorgalmas, tehetséges diákokkal, akik pénteken és szombaton megmérettettek. Olyan általános iskolás diákok vetélkedtek és szerepeltek szép sikerrel, akikre érdemes odafigyelni.
A prózamondás kategóriájában az első-második osztályosok csoportjában az első helyezett Grandis Csongor (Csantavér), a második helyen Kapusi Leonóra (Muzslya), a harmadikon pedig Losonc Dominik (Tóthfalu) végzett. A harmadik-negyedik osztályosok között nem osztottak ki első díjat, a második Aranyos Anita (Szabadka, Széchenyi iskola), a harmadik helyezett Túri Krisztina (Szabadka, J. J. Zmaj) és Nagy Dóra (Szabadka, Jovan Mikić) lett. Az ötödik-hatodik osztályosoknál az első helyen Okánovity Mária Dalma (Szabadka, Széchenyi iskola) végzett, a harmadik helyezett Weiss Ingris (Szabadka, Ivan Goran Kovačić) és Miljković Tamara (Kishegyes). A hetedik-nyolcadik osztályosok között az első helyet Veréb Szabolcs (Csantavér) érdemelte ki, második díjast nem hirdettek, a harmadik helyezett pedig Brezovszki Anasztázia (Kishegyes).
A zsűri tagjai: Vad Edina előadóművész, Horváth Emma tanárnő és Némedi Imre főiskolai tanár.
A szólóének kategóriájában az első-második osztály korcsoportjában nem osztottak első díjat, a második helyezett Csernyák HunorDániel ValentinaKiss RebekaMolnár Kinga,Sekula IzoldaSzabó FlóriánThurzai István és Tóth Fanni (Óbecse, Petőfi Sándor iskola). A harmadik-negyedik osztályosok között első helyezett lett Süveg Teodóra (Muzslya), a második helyen végzett Vaksz Anita és Varga Dávid (Törökbecse), a harmadik helyezett Sóti Boglárka és Bontovics Virág (Tóthfalu). Az ötödik-hatodik osztályosok csoportjának első helyezettje Cseszák Zsombor (Óbecse, Petőfi Sándor), a második Csőke Andrea (Kishegyes), a harmadik pedig Roncsák Marcell és Molnár Norbert (Szabadka, Széchenyi iskola) lett, a hetedik-nyolcadik osztályosok között pedig az első helyet Mihályfi Elvira (Törökbecse), a másodikat Szadovek Krisztina (Szabadka, Majsai úti iskola), a harmadikat pedig Dudás Szilvia(Szabadka, Széchenyi iskola) érdemelte ki, a különdíjas Vucsurevity Elvira (Újvidék, Nikola Tesla). A zsűri tagjai: Heródek Éva, Milasin Éva és Molnár György zenetanárok.
A díjazott diákok felkészítő tanárai: Aradszki Hajnal Piroska (Csantavér), Fárbás Repp Edit (Muzslya), Solymosi Katalin (Tóthfalu), Aranyos Valéria (Szabadka, Jovan Mikić),Ugrai Krisztina (Szabadka, J. J. Zmaj), Dudás Viola (Szabadka, Széchenyi), Kántor Erika (Szabadka, Ivan Goran Kovačić), Molnár Márta (Kishegyes), Kecsenovics Szabó Dóra(Csantavér), Cseszák Bezeg Julianna (Óbecse), Rontó Márta (Muzslya), Varga Gabriella és Korcsik Anikó (Törökbecse), Tóth Pál (Kishegyes), Szabó Eszter (Szabadka, Széchenyi),Kovács Izabella (Szabadka, Majsai úti iskola), Krnajski Banjeglav Angelina (Szabadka, Széchenyi), Danyi Zsuzsanna (Újvidék, Nikola Tesla iskola).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...