"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2007. szeptember 5., szerda

KEZDŐDÖTT AZ ISKOLA


Szeptembertől két váltásban folyik a munka. Az alsósok kezdtek délelőtt, míg a felsősök 13 órára jönnek iskolába. Erre azért volt szükség, mert megnőtt a diákok, osztályok száma, nem fértünk el egyszerre mindannyian. Jelenleg az iskolának 496 diákja van, 458-an magyar, 38-an pedig szerb tagozatra járnak. Aggasztó tény, hogy a speciális tagozatra járók száma évről-évre növekszik, jelen pillanatban 41 diákok oktatunk.
Új házirendet is készítettünk, reméljük, a diákok be is tartják. A szülőket is szeretettel várjuk fogadóórákon, szülőértekezleten, mivel a statisztikai adatok szerint a szülők 3O %-a az év folyamán egyszer sem jelenik meg a tanító néninél, osztályfőnöknél.
Szeptemberben majdnem 4oo diák igényelte az uzsonnát. Igyekszünk a gyerekek igényének megfelelni, változatos uzsonnát összeállítani, gyümölccsel, tejtermékekkel is szolgálni.
Az első negyedévnek október 31-én lesz vége. November 1-jén és 2-án nem lesz tanítás. Ezt a két napot ledolgozzuk. Szeptember 15-én futóversenyt szerveztünk a focipályán, október 6-án pedig Tolerancia-nap lesz. November 5-én a felsősök jönnek reggel fél 8-ra, az alsósok pedig délután 1-kor kezdik a tanulást. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...