"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2007. március 6., kedd

SIKERES NAGYTAKARÍTÁS


Szombaton mintegy nyolcvan fiatal vett részt a helyi közösség és a Ginko Környezetvédelmi Egyesület szervezésében megtartott kishegyesi tavaszi nagytakarításban.
- A legtömegesebb csoportot az iskola hetedikes és nyolcadikos diákjai képezték, de jelen voltak a Ginko egyesület aktivistái is, a helyi közösség alkalmazottai, valamint a cserkészek, akiknek köszönve összesen 250 zsák szemét gyűlt össze. A fiatalok elsősorban a település központi területeit tisztították meg a hulladéktól, a Fő és Iskola utcát, a Sziváci utat, a Széles, a Vasút, a Vásártér utcát, a Moholi utat, a Kossuth és a II. Rákóczi Ferenc utcát. Ezenkívül megtisztítottuk a Topolyai utat is a falu szélétől a nagyhídig. Mivel a fiatalok igen szorgalmasak voltak, viszonylag gyorsan végeztek a tervbe vett utcák megtisztításával, így legközelebb több utcát fogunk betervezni - hallottuk ifj. Virág Gábortól, a helyi közösség titkárától.
A tervek szerint a Föld napja alkalmából újabb nagytakarítást szerveznek a faluban. A szombati akciót az Agriromagna vállalat, valamint a Kátai-tanya támogatták

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...