"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. október 9., szerda

ÖNKÉNTES TŰZOLTÓK VERSENYE

Harminchét önkéntes tűzoltó csapat részvételével tartották meg a múlt héten a topolyai és kishegyesi önkéntes tűzoltó-egyesületek csapatainak versenyét Pobedán, amelyen a kishegyesi önkéntesek ismét szép eredményt értek el.
– Mondhatnám azt is, hogy hoztuk a formánkat, hiszen a korábbi versenyeken is csapataink szép eredményeket értek el. Ezúttal hat csapattal indultunk és három közülük dobogós helyet ért el. Kategóriájukban a hat és tizenkét éves vegyes csapat volt a legjobb, ők elsők lettek, harmadikok pedig a felnőtt női csapat és a harminc év alatti felnőtt férficsapat – mondta a versenyről Szűgyi István, a Kishegyesi Önkéntes Tűzoltó Testület elnöke.
A versenyen mintegy négyszáz önkéntes vett részt, versenyen kívül a topolyai testület testvéregyesülete, az elemériek.

A kishegyesi Maronka Károly Önkéntes Tűzoltó Testület ifjúsági csapata a férfiak kategóriájában első helyezett lett, míg a női kategóriában a Bajsai Önkéntes Tűzoltó Testület kapta az első helyezést. Az ifjúsági kategóriában férfi és női mezőnyben is a Gunarasi Önkéntes Tűzoltó Testület csapatai vitték el az első díjat. A szeniorok A csoportjában mind a női, mind a férfi kategóriában is Pobeda csapata nyert. A szeniorok B csoportjában a férfi kategóriában a Bácskossuthfalvi Önkéntes Tűzoltó Testület, a női kategóriában pedig a Gunarasi Önkéntes Tűzoltó Testület győzött. A rendezvényt Kókai Mernyák Melinda községi elnök nyitotta meg, jelen volt a Szerbiai Tűzoltó Szövetség alelnöke, valamint a Vajdasági Tűzoltó Szövetség elnöke, Branislav Čolak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...