"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. december 14., szombat

MINI KÉZILABDA VILÁGBAJNOKSÁGOT NYERTEK A LÁNYOK!

Az Ady Endre KÁI kis kézilabdacsapata 2013. december 1-jén részt vett a Vajdasági Kézilabda Szövetség által szervezett Mini Kézilabda Világbajnokságon Újvidéken. A rendezvényen a 2013. december 6-án Szerbiában kezdődő Női Kézilabda Világbajnokságon résztvevő országok csapatai nevében versenyeztek. A kishegyesi lányok Montenegró csapatát képviselték, nem is akárhogyan! Az 5 lejátszott mérkőzésből 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a legjobb volt a kis csapat! A lányok sok élménnyel, labdákkal és 1-1 aranyéremmel tértek haza. A csapat legeredményesebb játékosa Világos Adrianna volt, Szőke Rebeka pedig kitűnő kapusteljesítményt nyújtott.
A csapat tagjai: Éter Réka, Farkas Boglárka, Hajas Nikolett, Kalauz Katrina, Nagykanász Bianka, Papp Sarolta, Pravilović Mariana, Szőke Rebeka, Világos Adrianna, Zorad Vanja. A csapat edzője Világos Györgyi, segédedzője Magyar Aletta volt.
A gyerkőcök elutaztak az „igazi” Világbajnokságra is, szurkoltak a csapatoknak, fényképezkedtek a „nagy” kézilabdás lányokkal, Magyarország kiváló sportolójával, Görbicz Anitával…
Ügyesek voltatok lányok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...