"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2009. június 27., szombat

TÁNCVIZSGÁN


     Június 26-án táncvizsga helyszíne volt a Sógor vendéglő. A nyolcadik osztályt fejezett lányok és fiúk bemutatták, mit is tanultak az elmúlt hónapokban Milo Emilija táncóráin. Január 2o-án kezdték a próbákat, és amit a látottak is mutattak, nem volt hiábavaló a gyakorlás.  
     A zsúfolásig megtelt teremben vastapssal köszöntöttük a fellépőket. A repertoáron szerepelt keringő, tangó, twist, jive, rumba... Sinkovics Norbert műsorvezető rövid ismertetőt is mondott minden táncról. A fiúk és a lányok a kötelező táncok közötti szünetekben sem pihentek, önfeledten szórakoztak, ropták a zene ritmusára...
     Ahogy következtek a gyorsabb táncok, a hangulat is emelkedett, és a gyerekek sem figyeltek már annyira a közönségre. Jól érezték magukat, mosolyogtak mindenkire...
     A táncok sorát a csárdás, a frisses, majd a kolo zárta.
     Nehéz dolga volt a zsűrinek, Bulatović Gabriellának, Mészáros Mártának és Moldvai Annának.  Mindenki sikeresen levizsgázott, és diplomát is kapott.  Bánszki Ákos, Bulatović Dejan, Csáki Edina, Csőke Ferenc, Egyedi Emese, Gál Lídia, Hajagos Árpád, Hajdú Emilia, Horváth Olivér, Huszka Leó, Lőrik Attila, Kalmár Evelin, Kecskés Natália, Kecskés Viola, Kollár Krisztina, Kovács Béla, Kovács Dániel, Kőműves Árpád, Németh György, Papp Annabella, Papp Marianna, Szungyi Tibor, Tóth Róbert, Vigh Sára lett gazdagabb egy élménnyel.
     Két különdíjas pár lett: Csáki Edina és  Bulatović Dejan valamint Kollár Krisztina és Kovács Béla.
     A fiúk mezőnyében 3. helyezett lett Szungyi Tibor, második Hajagos Árpád, a Tánckirály címet pedig Németh György érdemelte ki. A lányoknál Egyedi Emese 3., Kalmár Evelin 2. helyezett lett, a Tánckirálynő pedig Csáki Edina.
     A szülök, a nagyszülők, keresztszülők, ismerősök, rokonok, barátok is szavazhattak a legjobban táncolókra. A Bálkirálynő a szavazatok alapján Kalmár Evelin, a Bálkirály pedig  Németh György lett.
     A diákok köszönetet mondtak Emilijának, hogy megtanította őket a táncok alaplépéseire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...