"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2012. június 11., hétfő

FOGADÁS A VUK-DÍJASOK RÉSZÉRE


Kishegyes: Fogadás a Vuk-díjasok részére
A tűzoltóotthon nagytermében, a község Vuk-diplomásait fogadta ma Csóré Róbert községi elnök. Köszöntőjében kitért arra, hogy a tudás az egyik legfontosabb dolog az ember életében, hiszen ez az, amit nem vehet el senki, és ez visz bennünket előre. Megköszönte a diákoknak, szülőknek és a tanároknak is a szép eredményeket, amit, mint hangsúlyozta, csak közös erővel érhettek el. 
A kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskolának idén 18, a bácsfeketehegyi Nikola Đurković és a szeghegyi Vuk Karadžić Általános Iskolának pedig 3-3 Vuk-diplomása van. Bojtos Béla, a bácsfeketehegyi iskola igazgatója, köszönetet mondott az önkormányzatnak, amiért odafigyelnek a diákok eredményeire, hiszen a tudás és tanulás alapozhatja meg a jövőnket. Tudomása szerint, kevés olyan község van, ahol időt szakít az elnök az ilyen fogadásokra. Azt is biztatónak nevezte, hogy amíg az előző években megszokhattuk, hogy többségében a lányok kapják a Vuk-diplomákat, idén a díjazottak között majdnem ugyanannyi fiú van, mint lány. 
A községi elnök ezután alkalmi ajándékokat adott át minden Vuk-diplomásnak, majd „szóban” átnyújtott még egy „közös” ajándékot is. Elmondta ugyanis, hogy jutalmul a 24 tanulót a jövő héten egynapos kirándulásra elviszik a bácspetrőci Petroland aquaparkba. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...