"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. január 14., hétfő

TEHETSÉGES GYEREKEK - ISKOLÁNK BEKERÜLT A TEHETSÉGPONT HÁLÓZATBA!


Nem is kezdődhetne szebben a második félév!
Előzmények: Sokan olvassák iskolánk blogját, látva diákjaink kiváló sikereit, versenyeredményeit, hasznos tanácsokkal is ellátnak bennünket… Barcsik Hédi ajánlotta, hogy eredményeinket figyelembe véve, jelentkezhetnénk a Tehetséges iskolák közé. Tanácsát megfogadtuk, a pályázatot megírtuk.
A jelen: Ma e-mailt kaptam, melyben tájékoztatnak bennünket, hogy felkerültünk mi is a TEHETSÉGPONT hálózatba. Hogy mivel is foglalkoznánk? Elolvashatják a honlapon: ADY ENDRE KÍSÉRLETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, KISHEGYES
Köszönet mindazoknak, akik nevüket, tudásukat adták ahhoz, hogy megírjuk a pályázatot! 
És ez még csak a kezdet! 
Következzen az e-mail:
Tárgy: regisztráció visszaigazolása
Azonosító: TP 190 004 244
Molnár Márta Igazgató részére
Ady Endre Kísérleti Általános Iskola 
Kishegyes

Tisztelt Tehetségpontot Szervező Kolléganő!

Örömmel értesítem, hogy a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács illetékes szakmai bizottsága a Tehetségpont működési kérelmüket elfogadta, amihez ezúton gratulálok.

Tájékoztatom arról is, hogy mostantól a dokumentumaikon jogosultak használni mind a „Regisztrált Tehetségpont” megjelölést, mind a Tanács által a Tehetségpontok részére készített logot. Egyben jelzem, hogy a hozzánk beküldött Regisztrációs Lapon megadott adatok a hozzájárulások szerint rövidesen felkerülnek a honlapunkra is: www.tehetsegpont.hu (Már fel is kerültek közben: ADY ENDRE KÍSÉRLETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, KISHEGYES)

A regisztrációt követően üdvözöljünk önöket a Tehetségpontok egyre bővülő családjában és egyben ösztönözzük, hogy mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a többi környezetükben és/vagy a hasonló tehetségsegítő területen működő Tehetségpontokkal. Mindez nélkülözhetetlen lépés a Tehetségpontok ésszerű hálózati együttműködésének, illetve a jó tapasztalatok átvételének a megalapozásához. A kapcsolatépítéshez segítséget nyújt a regisztrált Tehetségpontok fenti honlapon található keresőrendszere.

Mint gondolom ön előtt is ismert, hogy a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács, illetve a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSz) a Géniusz Programot követően – egy ismételt sikeres pályázat eredményeként megkezdte a Tehetség Hidak Program megvalósítását. A Hidak Program fő célja, hogy a Géniusz Programban kiépített és azóta is bővülő – Tehetségpont hálózat segítségével a tehetséges fiatalok érdekében és közreműködésével „hidakat”, így gördülékeny átmeneteket és szakmai kapcsolatokat építsünk az érdekelt intézmények és az érintett társadalmi szereplők között.

A Tehetség Hidak Programról a www.geniuszportal.hu/content/tehetséghidak honlapon, illetve a MATEHETSz munkatársaitól lehet bővebben tájékozódni. Az érdeklődő partnereink külön kérhetik a rendszeres Hírlevelünk elektronikus megküldését, amire kérem, ön is hívja fel a figyelmet a saját szakmai partnerei, a potenciális érdeklődő ismerősei körében.

Végül a tehetségsegítő munkájukban további szakmai sikereket és Boldog Új Évet kívánok.

A Tehetségsegítő Tanács nevében üdvözlettel
Budapest, 2013. január 11.

                                                                                              Rajnai Gábor sk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...