"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. június 12., szerda

AZ ÚTON MENNI KELL TOVÁBB...

Május utolsó napján búcsúztak el iskolájuktól a kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskola nyolcadikosai...

 „Régi harcok, régi kopott könyvek./ Mosoly, derű, néha fájó könnyek./ Múlik minden, rohannak az évek./ Búcsút intünk, múló diákévek.” (Hemingway)
Május utolsó napján búcsúztak el iskolájuktól a kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskola nyolcadikosai: a 8. a-sok (Gavlik Valéria tanítónő és Csőke Csilla osztályfőnök tanítványai), a 8. b-sek (Gombár Klára, Kormányos Andrea és Magyar Aletta diákjai), a 8. c-sek (Vesna Bigović, Marina Dozet, Jasna Knežević, Bulatović Gabriela, Tóth Erzsébet, Barna Boglárka növendékei) és a nyolcadikos kisegítő tagozat (Deák Marianna, Gombár Judit, Moszni Edit neveltjei).

Az iskolapadoktól, a tantestülettől, valamint diáktársaiktól délelőtt köszöntek el a végzősök, délután ötkor pedig, a hagyományokhoz híven teljes pompában sétáltak végig a falu főutcáján. Valamivel később a színházteremben — immár a szülők, barátok, iskolatársak és rokonok társaságában — ünnepi műsorral tették felejthetetlenné életüknek ezt a fordulópontját. Molnár Márta iskolaigazgató nemcsak az elismerő okleveleket és diplomákat osztotta ki a kiváló tanulmányi eredményt elért tanulóknak, hanem minden nyolcadikos bátorító, meleg szavakat is kapott tőle útravalóul.
(m. k. o.) | 2013.6.12 | LXVIII. évfolyam 24. szám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...