"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. szeptember 3., kedd

BÚCSÚ A VAKÁCIÓTÓL!

Az utóbbi években a kishegyesi Női Fórum a gyermekek és szülők számára a Hegyalja utcában megszervezi a vidám vakációbúcsúztatót. A jó időnek köszönhetően az idén is több mint száz gyerek, szülő, nagyszülő látogatott ki a löszfalak tövébe.
A gyerekek jó étvággyal fogyasztották a sült szalonnát, még azok is, akik lehet, hogy otthon rá sem néznek (Fotó: Papp Imre)

– Hetedik vagy nyolcadik alkalommal szervezzük meg a gyermekeknek ezt a vidám találkozót, a tanévkezdés előtti utolsó szórakozási lehetőséget. Korábban István-nap környékén szerveztük a találkozót, de olyankor rengeteg a rendezvény, másrészt azt se akartuk, hogy bárki is politikát lásson mögötte. Ez a nap ugyanis a gyerekekről szól. Úgy gondoltuk tehát, hogy a tanév kezdése előtti utolsó hétvége lesz a legmegfelelőbb arra, hogy a gyerekek még egyszer gondtalanul kijátszhassák magukat – mondta Zsidai Erzsébet, a Női Fórum elnöke. A rendezvények között voltak gyermekjátékok, tűzoltó bemutató, arcfestés, a csúcspont azonban ezúttal is a szalonnasütés volt.
(pi)
2013. szeptember 3., 13:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...