"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2008. március 5., szerda

MAGYAR FILMEK AZ ISKOLÁBAN


Topolyán hét, Kishegyesen és Bácsfeketehegyen négy-négy vetítés
Holnap a topolyai moziban is bemutatják a Megy a gőzös című filmet, melyre annak rendezőjét, Koltai Róbertet is meghívták. A filmvetítés 18 órakor kezdődik, amit a Művelődési Ház kiállítótermében közönségtalálkozó követ a rendezővel, valamint Petróczy Sándorral, a Mozisok Országos Szövetségének elnökével. Ugyancsak holnap 20 órától az Iszka utazása című filmet vetítik, melynek rendezője Bollók Csaba. Pénteken 18 órától a Tímár Péter rendezte Casting minden című film kerül bemutatásra, 20 órától pedig a Nincs kegyelem című film Ragályi Elemér rendezésében. Szombaton 18 órától Paczolay Béla Kalandorok című filmjét láthatja a közönség, 20 órától a Szász János rendezte Ópium - Egy elmebeteg nő naplója címűt, míg vasárnap 16 órától a Macskafogó 2. - A sátán macskája című animációs rajzfilmet, melynek rendezője Ternovszky Béla. A filmvetítésekre a belépődíj felnőtteknek 100, gyerekeknek és diákoknak 50 dinár.
Kishegyesen az általános iskolában pénteken 18 órától vetítik Ragályi Elemér Nincs kegyelem című filmjét, 20 órától a Méhek tánca címűt Mispál Attila rendezésében, szombaton 18 órától Bollók Csaba Iszka utazása című alkotását, 20-tól pedig Szalai György rendezésében Az emigráns - minden másképp van című filmet, mely Márai Sándor Napló 1984-89 című műve alapján készült.
Bácsfeketehegyen a tűzoltóotthonban pénteken 18 órától vetítik az Iszka utazása, 20-tól Az emigráns, szombaton 18-tól a Nincs kegyelem, 20 órától pedig a Méhek tánca című filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...