"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2008. május 13., kedd

LEZAJLOTT AZ ÁMV


A hétvégén hetedik alkalommal rendezték meg az Általános Iskolások Művészeti Vetélkedőjét, melynek a szabadkai Majsai Úti Általános Áskola adott otthont. A vajdasági szintű vetélkedőn mintegy háromszázötven tanuló vett részt és hat versenykategóriában mérhették össze ügyességüket.
Fogalmazás kategóriában a 3-4. osztályosok közül
az oromi Surányi Bettina a Kis Ferenc Általános Iskolából szerezte meg az első helyet, De Negri Klaudia a szabadkai Ivan Goran Kovačić iskolából lett a második, Kúti Beatrix a Majsai úti iskolából harmadik helyezést ért el. Az 5-6. osztályosok közül Király Regina a palicsi Miroslav Antić iskolából lett az első, Kovács Noémi az óbecsei Petőfi Sándor iskolából a második, Elek Orsolya az oromhegyesi Kis Ferenc iskolából pedig a harmadik helyet szerezte meg. A 7-8. osztályos tanulók közül Tőke Adrienn a szabadkai Széchenyi István iskolából lett az első, Lakatos Tímea a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj iskolából a második, Dragin Dijana az adai Cseh Károly iskolából a harmadik helyezést érte el.
Versírás kategóriában a 7-8. osztályosok vettek részt, ahol Szarka Ákos a bácsfeketehegyi Nikola Đurković iskolából lett az első, De Negri Laura a szabadkai Ivan Goran Kovačić iskolából a második, Nagy Norbert az adai Cseh Károly iskolából pedig a harmadik helyet szerezte meg.
Képzőművészet kategóriában az 1-2. osztályos tanulók közül az első a szabadkai Jenei Dorina a Đuro Salaj iskolából, második a szabadkai Szőke Hilda lett az Október 10. iskolából, harmadik helyet pedig Gregus Emma szerezte meg a szabadkai Hunyadi János iskolából. A 3-4. osztályosok kategóriájában Čović Anett lett az első a szabadkai Jovan Jovanović Zmaj iskolából, Majlát Szebasztián a szabadkai Đuro Salaj iskolából a második, Szalma Réka a hajdújárási Petőfi Sándor iskolából pedig a harmadik helyezést érte el. Az 5-6. osztályos tanulók közül Bicskei Anikó a kishegyesi Ady Endre kísérleti iskolából szerezte meg az első helyet, Ginder Annamária az adai Cseh Károly iskolából lett a második, harmadik helyezett nincs.
A 7-8. osztályba járó tanulók között Varga Natália bizonyult a legjobbnak a hajdújárási Petőfi Sándor iskolából, második helyezést ért el Bognár Boglárka a Cseh Károly iskolából Törökfaluról, Horváth Tamás az adai Cseh Károly iskolából pedig a harmadik lett.
Színjátszás kategóriában az alsó tagozatosok csaptak össze, ahol a Jovan Jovanović Zmaj iskola tanulói lettek az elsők, a második helyet a szabadkai Október 10., a harmadik helyet pedig a kispiaci Október 10. iskola diákjai szerezték meg. A felsősök kategóriájában a horgosi Október 10. iskola szerezte meg az első helyet, másodikok lettek a szabadkai Jovan Mikić iskola tanulói, harmadik helyen pedig a muzslyai Szervó Mihály iskola és a nagybecskereki Sonja Marinković iskola tanulói végeztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...