"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2009. szeptember 23., szerda

SZÜKSÉG VAN A FELZÁRKÓZTATÁSRA


Októberben iskolánkban is szerb nyelvi tanfolyamok indulnak az Oxford Nyelviskola szervezésében. A tervek szerint a jövő tanévben már az alsósoknak is lehetőségük lesz szerb nyelvtanfolyamra iratkozni.
Az Oxford Nyelviskola a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával több vajdasági községhez hasonlóan iskolánkban is szerb nyelvi felzárkóztató programot szervez. Míg az elmúlt tanévben a célcsoportot a középiskolások harmadik és negyedik osztályosai képezték, idén az MNT anyagi támogatásának köszönhetően a középiskolák mindegyik évfolyamának tanulói részesülhetnek majd szolgáltatásukban.
A 2009-2010-es tanévben egyéb újításokat is kezdeményeztek: a képzést kiterjesztették az általános iskolák felsősei irányába is. Az MNT üdvözölte és erkölcsileg is támogatta a nyelviskola nyitását a fiatalabb korosztály irányába. Az újítás bevezetésének folyamatában a Nyelviskola kérte az általános iskolák közreműködését. Iskolánk vállalta az Oxford Nyelviskola által szervezett szerb nyelvtanfolyam megszervezésében való részvételt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...