"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2012. október 13., szombat

ŐSZI TALÁLKOZÓN - ZENTÁN JÁRTUNK

A zentai Stevan Sremac Általános Iskolában ma tartották meg a sajátos nevelési igényű tanulók 8. Őszi találkozóját. A találkozóra iskolánk egy tánccal készült, Moszni Edit tanárnő vezetésével.  A gyerekek saját készítésű képzőművészeti alkotást is vittek, egy csuhéból készült virágkosarat, plakátokat, csuhéból készült virágokkal. Köszönet Fürsztner Etelkának és Mohácsi Zoltán tanár bácsinak a segítségért!
„Az ősz egy második tavasz, amikor minden levél virággá változik.” (Albert Camus)
A diákoknak, tanároknak ez egy jó bemutatkozási, barátkozási, kikapcsolódási lehetőség. A napot jó hangulatban töltötték el, a tanítók és tanárok megbeszélhették a problémáikat, tapasztalatot cseréltek, a gyerekek pedig ismerkednek egymással.
A vendéglátó iskola és a mi iskolánk is fontosnak tartja a toleranciát, az elfogadást, ezért a sajátos nevelési igényű kisdiákok találkozója fontos esemény mindkét iskola programjában.
A rendezvény céljához tartozik, hogy a gyerekek otthonukon kívül egy új környezetet is megismerjenek. Már maga az utazás is nagy élmény, nem beszélve a több hónapos készülődésről, a fellépésről. Hozzájuk hasonló tanulókkal szerepelnek együtt, hálásan megtapsolják egymást.
A bemutatkozások után a házigazdák különféle szórakoztató programokkal kedveskedtek a vendégeknek, majd ebéddel zárult a rendezvény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...