"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2009. augusztus 21., péntek

BUDAPESTEN A LEGJOBBAK


A XVI. kerületi Önkormányzat második alkalommal fogadta iskolánk legjobb diákjait a nyári szünidőben. A gyerekeknek fantasztikus programokat szerveztek, szállást, ellátást biztosítottak, sőt még az utazásukat is fizették. A rendőrség hozzájárult ahhoz, hogy minden tanulónk időben megkapja az útlevelet, két szombaton csak az iskola miatt dolgoztak. Több szülői értekezletet is tartottunk, ahol jelen volt Linka B. Gabriella is, aki a vízumokat rendezte. A községi Önkormányzat munkatársai is segítőkészek voltak, a szülői felhatalmazásokat a megbeszélt időpontokon kívül is fogadták. Köszönet mindazoknak, akik Topolyára átvitték diákjainkat, ahonnan vonattal utaztak Budapestre. A vasúti társaság is külön kocsit biztosított számukra. Öröm volt látni arcukat, és hallgatni élménybeszámolójukat hazaérkezésükkor. Pusztai Tünde, a budapesti „idegenvezető” is megszerette a kis társaságot, a kirándulás folyamán végig velük volt, mindenben a rendelkezésükre állt, reggelit készített, szervezett, teljesítette a kívánságokat. Rengeteg ember munkája járult hozzá, hogy diákjaink jól érezzék magukat.
42 gyerek készülődött a jutalomkirándulásra.
Jól estek a hálás szülők mondatai. Többen is megemlítették, hogy örülnek a lehetőségnek, és hogy a gyerekek családostól sosem jutnának el Esztergomba, Veresegyházra, Visegrádba, Gödöllőre, pesti moziba, Tropicariumba... A sokéve elmaradt nyaralást is sikerült valamennyire pótolnunk...
           Az őket vezető tanárok – Varmuzsa Katalin és Cékus Attila – lelkes beszámolója is azt bizonyítja, hogy megérte a közös munka, fáradozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...