"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. április 9., kedd

HAJAGOS TAMÁS A 2012-ES ÉV LEGÍGÉRETESEBB SPORTOLÓJA TOPOLYÁN


A topolyai községi sportszövetség átadta az elismeréseket elmúlt év legjobb sportolóinak. A községi képviselő-testület nagytermében összegyűlt versenyzőket, edzőiket, az érdeklődőket elsőként Predrag Lalović és Hajvert Eszter, a községi sportszövetség elnöke, illetve titkára köszöntötték, majd Kókai Mernyák Melinda, Topolya község polgármester asszonya szólt az egybegyűltekhez.
— Sajnos, sokunk csak gyermekkorában foglalkozik sporttal, később abbahagyjuk a sportolást. Ezúttal szeretném megköszönni az edzőknek és a tanároknak a befektetett munkát, hiszen ők nap mint nap arra törekednek, hogy olyan fiatalokat neveljenek ki, akikre Topolya méltán lehet büszke — mondta.
        Dušan Dimitrijević, a Szerbiai Sportszövetség alelnöke először Aleksandar Šoštar elnök, Dane Korica főtitkár és Velizar Đelić, a másik alelnök üdvözletét adta át a jelenlevőknek, majd kiemelte, hogy a topolyai sportvezetőkkel azon dolgoznak, hogy minél többen sportoljanak, hiszen ezáltal egy egészséges életszemlélet alakul ki a fiatalokban.
A csapatsportokat tekintve 2012 legjobb egyéni sportolója Laczkovics Iván (Topolya Kosárlabdaklub) és Jovana Đurović (Topolčanka Ifjúsági Kosárlabdaklub) lett, az egyéni sportágakban pedig Nenad Vrekić (Soko Taekwondoklub) és a bajsai Truzsinszki Viktória (Novi Sad Asztaliteniszklub) vehette át a legjobbnak járó díjat. A legjobb férfiklubnak a Topolya Kosárlabdaklubot, a legjobb női egyesületnek pedig a Topolčanka Ifjúsági Kosárlabdaklubot választották. A legjobb edzőnek járó díjat Marinko Stojaković (bajsai Taekwondo) érdemelte ki. A fiatal, ígéretes sportolókat 14 év alatti, valamint 14 és 18 év közötti kategóriában jutalmazták. A 14 év alattiak mezőnyében Jelena Stojanović (kosárlabda), Daku Angéla (kosárlabda), Ana Pešut (kosárlabda), Luka Janjić (kosárlabda), Marijana Stojaković (taekwondo), Mészáros Dávid (taekwondo), Anton Konshin (taekwondo) és Predrag Medić (labdarúgás) részesült elismerésben. A 14 év fölötti lányoknál Milica Bojović (kosárlabda), Dajana Popović (kosárlabda), Holovics Helga (karate), Kristina Simić (taekwondo) és Miklós Adél (sakk) kaptak elismerést, a 14 év fölötti fiúknál pedig Hajagos Tamás (labdarúgás), Isidora Katić (kosárlabda), Bojan Zorić (taekwondo), Aleksandar Vrekić (taekwondo) és Loncsárevity Adrián (teke) lettek a 2012-es év legígéretesebb sportolói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...