"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. április 15., hétfő

TŰZRIADÓ AZ ISKOLÁBAN!

photo by Fülöp Valentin és Mohácsi Zoltán
2010 áprilisában volt tűzriadó az iskolánkban, akkor szólalt meg utoljára háromszor a csengő. Három év után újra „lejátszottuk”, hogy tűz van az intézményben, és hogyan is menekítenénk ki a gyerekeket, a dolgozókat, kinek mi a feladata tűzriadó esetén.
A titkos akcióról nem tudtak sem a tanárok, sem a gyerekek, bár gyanították, hogy mi is készül… Frindik Ivonn és Kókai Zsanett hősiesen állta, hogy az egészségház nővére sebeket „varázsoljon” rájuk… Majd érkezett a szirénázó rendőrautó és a tűzoltókocsik. A Vöröskereszt tagjai ellátták a sérülteket. A sikeres mentési akció után a gyerekek beülhettek a tűzoltóautóba, kipróbálhatták a szirénákat.
Köszönjük Ljubo Rajkovićnak, a Területi Tűzoltó Egységek parancsnokának, Sipos Etelkának, a kishegyesi Vöröskereszt titkárának, Vladimir Tauzovićnak, a kishegyesi Vöröskereszt munkatársának, Kovács Zoltánnak, a  kishegyesi rendőrállomás parancsnokhelyettesének, Tóth Ilona nővérnek a szakszerű hozzáállást és türelmet! Köszönjük, hogy számíthatunk a támogatásukra!
Hasznosnak bizonyult a bemutató, és reméljük, „élesben” nem kerül ilyesmire sor... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...