"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. május 12., vasárnap

A VACKOR CSOPORT ELSŐ HELYEZÉSE ÉS A SZALAKÓTA CSOPORT 2. HELYEZÉSE A KŐKETÁNCON!

Rekordszámú fellépő a XVII. Kőketáncon
Szombaton Óbecsén megtartották az óvodások és általános iskolások népijáték- és néptáncvetélkedőjét
A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya és az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör az idén tizenhetedik alkalommal szervezte meg az általános iskolások és óvodások népijáték- és néptáncvetélkedőjét. A jelentkezők kortól függően énekes népi gyermekjátékokban, néptáncban, szólótáncban, népszokásokban mérhették össze ügyességüket. Szabó Gabriella, a Kőketánc főszervezője elmondta: az idén 32 településről mintegy 1500 gyermek érkezett Óbecsére, és 62 produkciót mutattak be a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör színpadán.
A Szalakóta csoport 2. helyezést ért el a Kőketáncon! A két csoportvezető, Kovács Hanna és Patyerek Csaba elmondta, hogy a zsűri szerint nagyon jók voltak gyerekeink, szépen táncoltak, énekeltek, jó volt a koreográfia, a köcsögös játék pedig különösen tetszett nekik. És ez így is van! Tényleg nagyon ügyesek voltatok! Gratulálunk!
A legkisebbek, a Vackor csoport I. helyezést érdemelt ki! Nagy jövő áll még a kis néptáncosok előtt, csak így tovább! Büszkék vagyunk Rátok!
photo by Lengyel Mónika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...