"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. május 28., kedd

NYERTÜNK AZ MNT PÁLYÁZATÁN!

A MAGYAR NEMZETI TANÁCS oktatási pályázatott hirdetett kiemelt jelentőségű, a társalapított valamint a társalapítás alatt álló közoktatási intézmények, valamint egyéb, magyarul illetve magyar nyelven is oktató közoktatási intézmények részére.
         Gondolkodtunk, hogy mire is pályázhatnánk, azután ötletünket le is írtunk, majd a pályázatot meg is nyertük.
Nem árulunk el újdonságot a kishegyesieknek, hogy iskolánk épülete a főút mellett található, főbejáratunk is erre az útra nyílik. Az út, ami egyben a falu főutcája is, nagyon forgalmas, több baleset is történt az elmúlt években az iskola előtt.  Nagyon fontosnak tartjuk tanulóink biztonságát, testi és lelki épségét. Ezért szerettünk volna egy biztonsági záras (kártyaleolvasós) rendszert beszerelni a főbejárathoz. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy gyermekeink ne használják a főbejáratot iskolába menet, iskolából jövet. Hiába mondtuk el ezerszer, hiába ment százszor körözvény, akkor is kiszöktek a gyerkőcök szünetben a pékhez…

Pályáztunk – nyertünk. Az MNT mellett pénzadománnyal segítette ötletünket az Agriromagna cég is, így megvalósíthattuk tervünket. Köszönjük! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...