"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2012. november 25., vasárnap

ISKOLANAP - VISSZHANG

     Iskolanapi műsorunkért soha nem kaptunk még ennyi dicséretet, pedig mindig nagyon ügyesek diákjaink és tanáraink. Most tudtak még jobbak lenni!
photo by Kovács Burján Anikó
Kiemelnék egy e-mailt, amit kaptam:
„Kedves Igazgatónő!
Teljes szívemből gratulálok az iskolanapi műsorhoz. Ebben a kategóriában régen láttam ennyire kidolgozott, ennyire precíz, pontos és szórakoztató műsort. Elbűvölő volt, ahogy egymásra épültek a műsorszámok, ami a műsorkészítők szakmai tudását igazolja. Ahogy fel volt építve, az teljesen elfelejtette velünk, nézőkkel, hogy egy iskolai műsoron veszünk részt.
Nem túlzok, ha azt mondom, nem ártana megismételni, egy reprízt csinálni csak a magunk szórakoztatására. Én nagyon szívesen megnézném mégegyszer, felüdülés lenne látni ezt a sok tehetséges fiatalt. Gratulálok minden felkészítőnek, természetesen az igazgatónőnek, aki - szerintem - átfogja ezt a kiváló pedagóguscsoportot.
További sok sikert!
Üdvözlettel: Szőke Anna”
Köszönjük!

Tóth Péter, a Vajma tudósítója a következőket írta:
„Kishegyes: Egy komoly iskola – komoly eredményekkel
Az iskola napját ünnepelte a kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskola. A zsúfolásig megtelt színházteremben az alkalmi műsort megelőzően Molnár Márta igazgató üdvözlő szavai hangzottak el. Az igazgatónő köszöntötte a békésszentandrási, a kelebiai vendégeket, a községi vezetőséget, az egyházak képviselőit, az iskolaszék tagjait, a pedagógusokat, az iskola egykori és jelenlegi dolgozóit, a szülőket, a gyerekeket és minden megjelentet. A versenyeredmények, a díjak és elismerések bizonyítják, hogy a kishegyesi egy komoly iskola, komoly eredményekkel - hangsúlyozta. Ezután, az egyórás műsorrészben fellépett az iskola apraja-nagyja, az énekkar, a szavalók és a prózamondók, a néptáncosok, a színjátszók, a modern táncosok, a pom-pom lányok, és voltak ezen kívül a műfajok szándékos ötvözésével előkészített – gördülékeny és humoros - műsorszámok. A program gördülékenységéhez sokban hozzájárult, hogy az egyes műsorszámokat csak rövid csengőszó választotta el, illetve konferálta fel. A műsort követően az iskola Galériájában megnyitották a tanulók rajzaiból összeállított kiállítást.
A feljegyzések szerint több mint 240 évvel ezelőtt indult meg a szervezett iskolai oktatás Kishegyesen. Ady Endre, a költő nevét több mint hatvan évvel ezelőtt vette fel az intézmény, az iskolanapot pedig már hagyományosan a költő születésének napján ünneplik. A névadó egyébként 1877. november 22-én született Érmindszenten.”

A Pannon TV is felvételt készített műsorunkról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...