"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2012. november 1., csütörtök

TÁBLAGÉP A LEGJOBBAKNAK


A kishegyesi önkormányzat három fiatalt részesített jutalomban
Tegnap délelőtt dr. Celluska Erzsébet, Kishegyes község elnöke fogadta azt három kishegyesi fiatalt és felkészítőiket, akik nemzetközi versenyeken értek el sikereket az elmúlt időszakban. Csőke Noémi Grazban, a Takács Jenő Nemzetközi Zongoraversenyen ért el 5. helyezést, Butterer Bence és Fabó Dudás Réka pedig szintén Ausztriában, egy nemzetközi íjászversenyen lettek elsők a saját kategóriáikban. Csőke Noémit édesapja Csőke András és Székely Mária zenetanárnő készítették fel a versenyre, ők is szerény jutalomban részesültek, akárcsak Szalma István, a Bácsér Szabad Íjászklub elnöke, valamint Bence és Réka edzője.
A fiataloknak szorgalmukért, kitartásukért és tehetségükért dr. Celluska egy-egy táblagépet ajándékozott. A fogadást követően az elnök asszony elmondta, hogy ezeknek a fiataloknak és az általuk elért eredményeknek példaként kell szolgálniuk a korosztályukban.
– Ezek az eredmények példaértékűek, és ebből kifolyólag támadt az az ötletem, hogy ajándékozzuk meg fiatal tehetségeinket. Így kapták ajándékba ezeket a táblagépeket az önkormányzattól. Ez a történet nem rólunk szól, hanem ezekről a fiatalokról, akik szorgalmát és kitartását most megjutalmaztuk – mondta dr. Celluska, majd hozzáfűzte, hogy egy ilyen kis település életében, mint Kishegyes, ezek az eredmények igazán rendkívülinek számítanak. Az elnök asszony arról is beszámolt, hogy ez egy kivételes alkalom volt, de módot fognak találni rá, hogy a község többi tehetséges fiatalját is elismerésben részesítsék. Ez valószínűleg egy jelesebb napon fog megtörténni – mondta el.
Lakatos János

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...