"Amikor azt gondolod, hogy minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy..." (Thomas Alve Edison)

2013. március 3., vasárnap

AZ ÚTMUTATÓ OKTATÁSI VÁSÁRON JÁRTAK A KÖZSÉG NYOLCADIKOSAI


Csütörtökön három kiállítást nyitottak meg az Újvidéki Vásáron, mégpedig a XIX. Könyvszalont, a XVIII. Art Expót, és a IX. Útmutatót (Putokazi). 
A rendezvényeknek az Újvidéki Vásár Master Központja adott otthont, dr. Žarko Obradović oktatási és tudományügyi miniszter, valamint dr. Dragoslav Petrović tartományi tudományügyi és technológiai fejlesztési titkár nyitotta meg. Idén a belépés díjtalan volt.
A kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Útmutató oktatási vásárt tavaly közel 8000 középiskolás és egyetemi hallgató látogatta meg, ami azt eredményezte, hogy idén még több intézmény döntött a vásáron való megjelenés mellett. A középiskolába, illetve a felsőoktatási intézmények valamelyikébe iratkozó fiatalok így mindenképp széles látószögben informálódhatnak a vásáron, sőt alkalmuk volt betekinteni a nemzetközi egyetemista csereprogramba is.
Községünk nyolcadikosai is ellátogattak Újvidékre osztályfőnökeikkel, Csőke Csillával és Bulatović Gabriellával. Köszönjük Bojtos Béla, bácsfeketehegyi iskolaigazgatónak a szervezést! Az autóbusz is ingyenes volt az Önkormányzat jóvoltából.
A diákoknak nagyon tetszett a tegnapi kirándulás, sok újdonságot láthattak.
photo by nyolcadikosok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...